Project Peelwachter in Ospel van start

Begin april is het bestemmingsplan van Peelwachter onherroepelijk geworden en daarmee is de weg vrij gemaakt voor de Gemeente Nederweert om de omgevingsvergunning deze week af te geven aan initiatiefnemer Kets-Maantje B.V. Het betreft een omgevingsvergunning voor de bouw van twintig levensloopbestendige huurwoningen, een beheerderswoning en een gezamenlijke ruimte.

Het plan ligt aan de oostelijke rand van de bebouwde kom Ospel, tussen de Meijelsedijk en de Plattepeeldijk. Voorheen lag hier een autosloperij die inmiddels is opgeruimd.

Bouwbord op locatie
Op de hoek van het bouwterrein wordt een bouwbord geplaatst om de plek goed kenbaar te maken. Hierop zijn prachtige visuals van de woningen te zien zijn en de slogan ‘Samen thuis in Ospel’. De slogan sluit aan bij de speerpunten van het plan: saamhorigheid, maatschappelijk participeren en ‘Noaberschap’.  De huurwoningen geschikt voor zorg worden in een hofjesachtige setting gebouwd met veel aandacht voor groen. Belangrijk is dat toekomstige bewoners iets voor elkaar willen betekenen door samen activiteiten op te zetten of elkaar te helpen. Wilt u meer informatie of spreekt dit woonconcept u aan? Kijk voor meer informatie op peelwachter.nl.

2 reacties op “Project Peelwachter in Ospel van start

 1. Sjef Geuns zegt:

  Beste Rianne c.s.
  Met enige belangstelling volgden we de ontwikkeling van het project De Peelwachter. Nu de realisering aanstaande is veranderde de belangstelling in interesse in een woning en willen we ons daar graag voor inschrijven en al een voorkeur uitspreken voor een woning aan de zijde van de Plattepeeldijk (zon op terraszijde, zoals we gewend zijn). Wat staat ons nu te doen ?
  Jullie en de aannemer(s) alle succes toewensend,
  met vriendelijke groet, Fientje en Sjef Geuns-van Deursen.

  • Beheerder Peelwachter zegt:

   Hoi Fientje en Sjef, wat mooi om te lezen dat jullie de ontwikkelingen volgen. Zouden jullie een mailtje willen sturen naar info@peelwachter.nl met jullie volledige adresgegevens en telefoonnummer?
   Dan voeg ik jullie toe aan de mailinglist en de lijst van geïnteresseerde. Wanneer de brochure klaar is zal de makelaar contact met jullie opnemen.

   Met vriendelijke groeten,

   Dorien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *